info@aidacollege.nl

070-7200200

Magister

Over ons

De naam AIDA is ontleend aan het Arabische  woord “Awda” en dat betekent terugkeer. De strekking ervan is dat wat iemand toekomt in termen van voordelen, dus wat hij of zij doet aan acties, zal naar hem of haar terugkeren. Van leren word je beter. Van goede daden verrichten wordt je beter. Een tweede betekenis van AIDA is gast. Onze leerlingen zijn bij ons te gast. In de islamitische cultuur strekt gastvrijheid heel ver. Je gasten behandel je op de best mogelijke manier. Zo gaan wij ook om met onze leerlingen. Wij ontvangen ze vol genegenheid en willen hen naast het best mogelijke onderwijs ook de kernwaarden van AIDA meegeven. 

Ons team toont voorbeeldgedrag. We zijn professionals, en zo gedragen we ons ook. We kennen onze vakgebieden heel goed, en we zijn maatschappelijk bewust. We houden van lesgeven! En we houden ervan om onszelf te ontwikkelen. De groei mindset geldt ook voor ons team. Op het AIDA College geven we niet alleen kwalitatief hoogstaand onderwijs conform het regulier onderwijs. We doen meer. We gaan dezelfde vakken geven, maar met leerdoelen op een hoger niveau, omdat we kennis toevoegen vanuit islamitisch perspectief. Iqra! (lees) We verdiepen onze kennis en we vervlechten die in de lessen. En als we bepaalde kennis nog niet hebben, bijvoorbeeld over de islam, dan gaan we zelf leren en ons ontwikkelen. Zo inspireren we onze leerlingen met de inzichten die we opdoen en zij groeien met ons mee.  

Het Aida College is onderdeel van Stichting Innovatief Islamitisch Onderwijs Nederland (SIION).

Over ons

Opendagen

Benieuwd naar onze open dagen? Bekijk snel wanneer de eerstvolgende is.

Projecten

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.